Bora Basic: kookplaat met afzuiging

Hoe lekker het eten ook was, de etensluchtjes willen we de volgende dag niet meer ruiken. Een krachtige afzuigkap verhelpt dat probleem, maar is wel een opvallende verschijning in de keuken. Wil je geen afzuigkap aan de muur of het plafond? Met een Bora Basic kookplaat met afzuiging bespaar je veel ruimte in de keuken en is de opvallende afzuigkap verdwenen.

Afzuiging in kookplaat

De Bora Basic is een keramische of een inductiekookplaat met afzuiging verwerkt in het blad. In het midden van de kookplaat bevindt zich de afzuiging, die de luchtjes van het koken meteen afvoert. Bora garandeert dit met dit innovatieve systeem 100% afzuiging en werkt op zowel recirculatie als op luchtafvoer naar buiten.

Naast het esthetische aspect - de afzuigkap is meestal niet het mooiste onderdeel van de keuken - is de Bora Basic dus ook nog eens heel praktisch. Acé Keukens in Barneveld is leverancier van dit innovatieve product en kan u van gedegen advies voorzien.

arrow_back arrow_forward

Verdere informatie

Voor vragen over de mogelijkheden van Bora Basic kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier of door te bellen naar 0342 219 048. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Bora Basic bekijken? Kom naar onze showroom in Barneveld.