Strakke witte keuken

De strakke witte keuken is veelzijdig en past in ieder interieur. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor een strakke witte keuken!

De meeste moderne keukens zijn greeploos en door een strak lijnenspel heeft de strakke keuken een rustige uitstraling. Dit past goed in een minimalistisch of een Scandinavisch interieur, maar kan ook toegepast worden in een landelijke of klassieke inrichting.

Laat u bij Acé Keukens adviseren over alle mogelijkheden en personaliseer uw keuken met een aanrechtblad en keukenapparatuur. Kies voor een wit aanrechtblad om de keuken zo clean mogelijk te houden. Of kies voor een betonnen aanrechtblad, wat een strakke witte keuken een wat stoerdere uitstraling geeft.

Een witte keuken is ook goed te combineren met houten accenten, die zorgen voor een wat warmere uitstraling. Een mooi wit kookeiland springt er extra uit voor een zwarte kastenwand. Ook in de keuze voor kastjes heeft u diverse opties en kunt u kiezen voor een matte afwerking of voor het moderne hoogglans. Met gedegen advies van Acé Keukens past een strakke witte keuken perfect in uw interieur.

arrow_back arrow_forward

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over strakke witte keukens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen met 0342 219 048. U mag natuurlijk ook altijd even langskomen in onze showroom in Barneveld om onze strakke keukens op uw gemak te bekijken.