De keukenspecialist van Midden-Nederland

Sinds 1997 is Acé Keukens de keukenspecialist van Midden-Nederland. Een uitgekiend assortiment, aangevuld met elementen uit ons eigen atelier, zorgen ervoor dat wij niet alledaagse keukens ontwerpen. Keukens van hoge kwaliteit worden ontworpen met oog voor detail.

Uw wensen verwerken wij in een exclusief ontwerp, waarbij rust en eenvoud de basis principes zijn. Een ervaren team van mensen zorgen ervoor dat uw keukenwens tot in de puntjes verzorgt wordt. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Arty Lodder

Bezoek onze keukenshowroom en laat u inspireren

Wij kunnen alles verzorgen om de ruimte een compleet nieuwe uitstraling te geven. Landelijk, modern, greeploos tot strijklak in iedere gewenste kleur. De showroom in Bareneveld toont opstellingen met mooie keukenbladen, prachtige fronten en de belangrijkste apparatuur. Loop eens bij ons binnen en laat u inspireren.

Wij staan voor de kwaliteit van uw keuken en volgen het proces van begin tot het eind. Wij meten nauwkeurig in, doen zelf de planning en bij de levering zijn de keukens voorgemonteerd. Hierdoor kunnen we deze snel plaatsen en ook de afvoer van de oude keuken en de afwerking kunnen we voor u verzorgen.

Wij blijven tot het eind nauw betrokken bij de installatie van uw keuken. Ook na de oplevering kijken wij of de keuken naar uw wens is. En zelfs na enkele jaren kunt u met uw vragen bij ons terecht. Wij gaan voor service!

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

arrow_back arrow_forward