Industriële keuken

Beton, hout en rvs zijn de meest geliefde materialen in een industriële keuken. Deze stijl kenmerkt zich door een robuust uiterlijk en natuurlijke materialen en kleuren. Industriële keukens passen goed in een bijpassend industrieel interieur, maar ook met deze stijl kunt u veel kanten op. Zo kunt u kiezen voor keukenkasten van hout of juist voor een donkere strakke keuken, gecombineerd met industriële elementen.

Industriële keukens uit Barneveld

De basis van de industriële keuken is vaak strak, met strakke lijnen, maar met een stoere afwerking. Denk aan stevige handgrepen, kastjes en apparatuur van glanzend rvs en opvallende industriële lampen. Ook wordt er vaak gekozen voor robuust apparatuur in rvs. Deze industriële elementen zijn ook goed toe te passen in een wat strakkere keuken. Kies bijvoorbeeld voor een mooi betonnen aanrechtblad of een muur waar de bakstenen van te zien zijn. Dat kan zelfs in een witte keuken! Bespreek alle mogelijkheden bij Acé Keukens in Barneveld en creëer de mooiste industriële keuken.

arrow_back arrow_forward

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over industriële keukens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen met 0342 219 048. U mag natuurlijk ook altijd even langskomen in onze showroom in Barneveld om onze moderne keukens op uw gemak te bekijken.