Strakke zwarte keuken

Een zwarte keuken klinkt misschien wat gedurfd, maar een strakke zwarte keuken is bijzonder stijlvol. Veel mensen durven niet voor een zwarte keuken te kiezen, omdat het te donker is. Of ze zijn bang dat de keuken dan te aanwezig is in het interieur. Maar door te variëren met het blad en wel of geen bovenkasten, is een zwarte keuken juist prachtig te combineren.

Kies voor een licht blad of voor een mooie witte tegelwand. Of kies alleen voor een zwart kookeiland en laat de achterwand wit. En geef het zwart wat meer warmte door voor houten accenten te kiezen. Zo past een strakke zwarte keuken zelfs in een landelijk interieur!

Een strakke keuken is greeploos en heeft door het strakke lijnenspel een rustige uitstraling. Is de keuken heel klein? Dan is het wellicht een minder goed idee om voor een strakke zwarte keuken te kiezen, omdat dit de ruimte kleiner maakt. Werk dan met zwarte accenten en kies bijvoorbeeld voor een zwarte kraan. Bij Acé Keukens kunnen ze u voorzien van advies over een strakke zwarte keuken.

arrow_back arrow_forward

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over strakke zwarte keukens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen met 0342 219 048. U mag natuurlijk ook altijd even langskomen in onze showroom in Barneveld om onze strakke keukens op uw gemak te bekijken.