Strakke keuken

Geen overbodige details, maar strakke fronten en geen grepen. Een strakke keuken is modern, greeploos en heeft door de weinige sierelementen een rustige uitstraling. In het ontwerp wordt rekening gehouden met een strak lijnenspel.

Veel mensen kiezen voor een strakke witte of zwarte keuken, maar ook een houten keuken kan een strakke uitstraling hebben. Een strakke keuken past in verschillende interieurstijlen; in een landelijke inrichting kan een strakke keuken juist een mooi contrast vormen. In een modern interieur geeft een strakke keuken een gevoel van ruimte.

Strakke keuken naar uw smaak

Of u nu kiest voor een hoogglans keuken of juist een matte afwerking, een strakke keuken kun je aanpassen naar uw eigen smaak bij Acé Keukens in Barneveld. Kies een bijpassend keukenblad en geef de keuken een persoonlijke touch door bijvoorbeeld wandplanken en inbouwspots te plaatsen. Maak uw strakke keuken af met inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld de Bora Basic kookplaat met afzuiging. Bij Acé Keukens kun je terecht voor een passend advies voor een strakke keuken in elke opstelling.

arrow_back arrow_forward

Verdere informatie

Voor vragen of meer informatie over moderne keukens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen met 0342 219 048. U mag natuurlijk ook altijd even langskomen in onze showroom in Barneveld om onze strakke keukens op uw gemak te bekijken.