Ervaar het gemak van een Quooker

Nooit meer hoeven wachten tot het water kookt én geen waterkoker meer die ruimte op het aanrecht inneemt. Een Quooker is de kokendwaterkraan, die je in een paar seconden voorziet van een kop thee, een pan kokend water om het eten te bereiden of heet water voor een flesje babyvoeding.

Advies kokendwaterkraan

Acé Keukens kan bij het uitzoeken van een nieuwe keuken adviseren over de Quooker en wat de voordelen van deze kraan zijn. Want: is een kraan met heet water niet gevaarlijk? En hoe zit het met het energieverbruik?

Quooker: veilig en zuinig

De Quooker is erg veilig in gebruik en is zuiniger dan andere heetwaterkranen. Bovendien kun je uit de Quooker inmiddels meer dan alleen heet water tappen. Met een speciaal COMBI-reservoir geeft de kraan ook gewoon warm water.

Nieuw: CUBE

Nieuw is de CUBE: hiermee kun je ook koel bruisend water en gefilterd water uit de Quooker-kraan halen. Geen flessen bruisend water meer in de koelkast, maar gewoon uit de kraan! Ontdek alle mogelijkheden van de Quooker bij Acé Keukens.

De Flex is uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water.

Fusion: kokendwaterkraan en mengkraan in één.

Nordic: kokendwaterkraan in klassieke stijl.

Nieuw: koel bruisend water met CUBE.

arrow_back arrow_forward

Verdere informatie

Voor vragen over de mogelijkheden van Quooker kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier of door te bellen naar 0342 219 048. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Kom voor inspiratie of een vrijblijvend gesprek ook naar onze showroom in Barneveld.